VARSTVO POPASJE - PSI in MUCE

IŠČI

Goldex

PoPasje © 2014

Privacy Policy Privacy Policy

PoPasje

Vsi lastniki psov se zavedamo, da nam kosmatinci v času načrtovanja vsakoletnega oddiha in nujnih službenih poti povzročijo nemalo sivih las, ko zanje iščemo varstvo pri prijateljih, sorodnikih in kasneje v pasjih hotelih. Čeprav se lastniki psov pogosto preplašijo ideje o varstvu drugje, si PoPasjeci prizadevamo, da bi pasje počitnikovanje izgubilo grenak priokus.

Nudimo sanjsko razvajanje za vaše kosmatince, ki ni tipično bivanje kot v t.i. pasjih hotelih. Psi NE bivajo v kletkah ali boksih, temveč so začasa bivanja del naše družine. Kraljevsko uživajo privilegije spanja na postelji ali kavču, druženja z drugimi psi, deležni so dolgih sprehodov v naravi, kolesarjenja, plavanja in drugih zabavnih aktivnosti, prilagojenih letnim časom ter vremenskim razmeram. Nudimo redno nego ter veliko crkljanja, s psi praznujemo tudi posebne praznike, ki jih obeležimo z okusno pasjo torto in odpiranjem pasjih darilc. Na voljo imamo tudi notranjo "Pasjo telovadnico" za igro ter "Pasjo sobo".

Varstvo psov si najlažje predstavljamo kot skupinico v otroškem vrtcu. Da bi uspešno funkcionirala, potrebuje odgovorno vodstvo, disciplino, zabavne aktivnosti in utečen urnik. Otroci si hitro razdelijo vloge v skupini, se prilagodijo situaciji in posnemajo vedenje starejši otrok. Tako nekako je tudi pri nas. Od karakterja in vzgoje psa je odvisno kako hitro se bo prilagodil vedenju že izoblikovanega domačega tropa. In, ko bo začel slediti, bo s strani naših psov sprejet kot družinski član.

Spoznavanje tropa z novim psom je večinoma najbolj vznemirljiv del varstva. Že ob prihodu na dvorišče lahko ocenimo približno stanje novinca, ko ga trop prevoha, preveri ali je boječ, prilagodljiv, morda dominanten ali zelo razvajen. Medsebojna komunikacija psov je jasna in uspešnejša brez posredovanja lastnikov. Manjše, nevsiljive, mirne, podredljive pse sprejmejo hitreje, medtem ko se trenje med večjimi, hitrejšimi, dominantnejšimi lahko nadaljuje nekaj ur. Takšno vedenje je popolnoma naravno - tudi ljudje presojamo ob prvem stiku in mnoge sprejmemo šele po daljšem času prijateljevanja. Tovrstno varstvo je torej super priložnost za socializacijo z drugimi psi. Predvsem za mladičke priporočamo "pasji vrtec", kjer se privadijo psom, tujcem in mačkam.

Z rednimi sms sporočili, maili ter fotografijami omogočamo lastnikom dnevni vpogled v dogajanje v varstvu.

PoPasjeci nudimo varstvo živali na "domačem kavču", socializacijo z drugimi psi in mucami, dolge sprehode v naravi, crkljanje pred televizorjem in 100% howastično uživancijo.

CENIK GALERIJA

MAČJAK Z OGRAJENIM BALKONOM ZA MUCE !!!

V varstvu PoPasje živita tudi dva posvojena muca - Ash in Harmony, ki od leta 2014 v svojo družbo vabita mačje varovance. Varstvo muc se odvija v gospodinjstvu, skupaj s psi (druženje pod nadzorom), na voljo pa imamo tudi mačjo sobo "Mačjak" z ograjenim balkonom in igrali. Tudi mucam je dovoljeno prosto gibanje po hiši, spanje na kavču ali postelji, oz. po dogovoru s skrbnikom.

Za vse živali velja obvezna priložitev potnega lista (PSI - cepljenje proti steklini po programu; MAČKE - obvezno vsakoletno cepljenje proti kužnim boleznim), priporočeno sredstvo proti zunanjim in notranjim zajedalcem. Obvezna oprema za psa: potni list, hrana, povodec, ovratnica. Obvezna oprema za muco: potni list, hrana.

Za priboljške, ležišče, igrače, posode poskrbimo PoPasjeci.

SPREHAJANJE IN OSKRBA NA DOMU

Za vse pse in muce, ki so vajene bivanja v svojem okolju, v domačem pesjaku ali v hiši, nudimo dnevno sprehajanje in oskrbo na domu v času vaše odsotnosti. Sprehajanje psov in hranjenje mačk se izvaja na področju Krško - Brežiške občine.

Vas zanima, kako bomo motivirali vašega kosmatinca?

Krško in Brežice z okolico so krasen kraj za "pasjeljubce". Obdani smo z veliko zelenimi površinami, mesti imata veliko parkov, ravnina omogoča kolesarjenje, rolanje in sprehajanje po malih uličicah. Le malo izven centra Brežic se mestni vrvež umiri, odprejo se neskončna barvita polja ob Savskem nasipu, kjer stoji tudi Zavetišče za male živali Brežice. S kolesom se radi podamo v naravo pod mestno obzidje ali se odpeljemo do Wake parka na Boršt, kjer plavamo v majhnem jezeru. Terme Čatež so le minutko stran, zato radi kolesarimo v krasno turistično okolje na najboljšo sadno kupo ali pešačimo na Šentvidški grič. Na voljo imamo tudi ograjeno vadišče za treninge in igro varovancev.

Varovančki in Sprehajančki so v času bivanja pri nas vedno pod nadzorom, za igro imajo na voljo ograjeno vadišče, na sprehodih za varnost poskrbimo s slednimi povodci. V sodelovanju z veterinarsko ambulanto nudimo oskrbo 24 ur na dan.

CENIK GALERIJA