IŠČI

Goldex

PoPasje © 2014

Privacy Policy Privacy Policy

PoPasje

OPIS TEČAJA "MOJ MLADIČEK"

KAJ SE BOMO NAUČILI?

Imate novega pasjega člana družine? Potem je tečaj "Moj mladiček" pravi za vas! Kako naučiti psička sobne čistoče? Kako poteka navajanje na novo okolje, ovratnico, povodec, morda druge živali in otroke? Kaj mora vsak novi lastnik vedeti o svojem psu in kje začeti graditi na dobrem odnosu?

Prvi stiki in komunikacija z novim pasjim članom družine so ključni za nadaljno razvijanje odnosa ter nam olajšajo marsikatero težavo, ki bi se zaradi naše nevednosti ali napačne reakcije, lahko razvila.

Tečaj je namenjen kužkom, do starosti 6 mesecev. Zavzema praktični in teoretični del vzgoje ter oskrbe mladička. Zanovan je tako, da pripravi lastnika ter psa na skupno življenje, uči uspešne komunikacije ter gradi na medsebojnem odnosu. Postavlja temelje za uspešen vseživljenjski odnos med lastnikom in psom.

Tečaj se izvaja v urbanem okolju, kjer se mladiček sooči z različnimi situacijami ter spozna prve korake k vajam poslušnosti.

Na koncu vsakega tečaja se izvede interni izpit preverjanja znanja. Po opravljenem izpitu tečajnik prejme PoPasje diplomo ter mnoga darilca.

Za več informacij pokličite: Marko - 070/990-123; Dario - 070/725-256

"Moj mladiček":

Tečaj zajema najmanj 15 ur dela v urbanem okolju. Zavzema osnove poslušnosti, gradi odnos med lastnikom in psom, uči uspešne komunikacije z okoljem ter predvsem lastnika nauči pravilnega dela s kužkom.

Po uspešno opravljenem tečaju lahko tečajnik nadaljuje šolanje v programu "Življenje s psom II".

CENIK:

"Moj mladiček" - 140 eur

Možno plačilo na več obrokov.