ŠOLANJE V KRŠKEM IN BREŽICAH

Krško - 3.3. ob 17h

Brežice - 4.3. ob 17h

IŠČI

Goldex

PoPasje © 2014

Privacy Policy Privacy Policy

PoPasje

TEČAJI POPASJE

O PASJI ŠOLI

Zakaj v pasjo šolo?

Moj Mladiček

"Vse, kar mora lastnik vedeti o svojem mladem nagajivčku."

Tečaj je namenjen kužkom, do starosti 6 mesecev. Zavzema praktični in teoretični del vzgoje ter oskrbe mladička. Zasnovan je tako, da pripravi lastnika ter psa na skupno življenje, uči uspešne komunikacije ter gradi na medsebojnem odnosu. Postavlja temelje za uspešen vseživljenjski odnos med lastnikom in psom.

Šolanje je dober način spoznavanja psa, gradnje na medsebojni komunikaciji in odnosu. Psa ter lastnika pripravi na umirjeno življenje, spoznavanje z novimi situacijami ter dobre interakcije s širšim okoljem.

Kateri "Urbani tečaj" izbrati?

Tečaj »Pasji mladiček« je namenjen psom, starosti do 6 mesecev. Zasnovan je tako, da pripravi lastnika ter psa na skupno življenje, uči uspešne komunikacije ter gradi na medsebojnem odnosu.

Tečaj »Življenje s psom« je namenjen psom, starosti nad 6 mesecev. Temelji na povezovanju lastnika ter psa, spodbuja k uspešni komunikaciji ter uči reakcij v različnih situacijah. Naš cilj je umirjena, sproščena interakcija z lastnikom ter mestnim okoljem.

Tečaj »Šola trikcev« je odličen za nadgradnjo odnosa med psom in lastnikom, saj učenje poteka skozi zabavo. Namenjen je psom vseh starosti. V »Šoli trikcev« se bomo seznanili z načini učenja ter svoje kosmate prijatelje naučili številnih vragolij.

»Individualne urice« temeljijo na učenju življenja s psom, gradijo na odnosu med lastnikom ter psom in so zaradi individualnega dela s trenerjem bolj fleksibilne. Tečaj se prilagodi vsakemu psu in lastniku posebej, tako časovno kot programsko. Namenjeno tudi odpravljanju vedenjskih težav.

Življenje s Psom

"Moj kuža kot vzoren pasji meščan."

Tečaj temelji na odnosu lastnika in psa, namenjen je kužkom, starejšim od 6 mesecev. Zavzema praktični in teoretični del, ki uči medsebojne komunikacije, zaupanja, odzivnosti v različnih situacijah ter stremi k brezskrbnemu sobivanju v urbanem okolju.

Kdo so trenerji?

Mesečne Delavnice

"Moj kuža kot filmska zvezda."

Športne aktivnosti, vadba različnih pasjih disciplin ponuja odličen način utrjevanja vezi med lastnikom in psom, saj učenje poteka skozi zabavo. Različne mesečne delavnice ponujajo "Socializacijo z živalmi", "Pohodništvo", "Tek s psom", "Pasje trikce", "Plavanje" in še in še ...

Ekipo PoPasje sestavlja mlada generacija učiteljev in velikih ljubiteljev živali, ki temelji na novih tehnikah sodelovanja s psom. Prizadevamo si graditi na dobrem medsebojnem odnosu ter kvalitetni vadbi. Več o ekipi na:

O nas O nas

Ali bodo na koncu tečajev organizirani izpiti?

Na koncu tečajev bodo organizirani interni izpiti preverjanja znanja. Naš namen ni izgubiti skupine tečajnikov po opravljenih izpitih, temveč si želimo, da se naš odnos ter pasja prijateljstva nadaljujejo s pikniki, pohodi in druženjem.

Več o naši misiji in izpitih:

Zakaj se društvo PoPasje ni odločilo za včlanitev v Kinološko zvezo. Preberi zdaj!

Kaj prinaša članstvo v Društvu PoPasje?

V Društvo PoPasje se lahko včlanijo vsi lastniki psov in tečajniki, ki si želijo biti del naše skupine pasjeljubcev. Naš namen je združiti prijetno skupino, kjer bi se lastniki ter psi družili, ne samo na poligonu, temveč tudi na organiziranih piknikih, pohodih, sprehodih, skupaj bi se udeleževali prireditev, pasjih tekmovanj ter si prizadevali širiti idejo o pomembnosti dobrega odnosa s psi.

Članstvo v društvu prinaša marsikatere ugodnosti ter popuste pri naših partnerjih in sponzorjih.

Individualne Urice

"Moj kuža vseved."

Tečaji temeljijo na učenju življenja s psom, gradijo na medsebojnem odnosu in so zaradi individualnega dela s trenerjem bolj fleksibilni. Tečaj se prilagodi vsakemu psu in lastniku posebej, tako časovno kot programsko. Namenjeno tudi odpravljanju vedenjskih težav.

Vsi programi so zasnovani kot urbani tečaji, s poudarekom predvsem na delu v mestu.

* 20% popust na storitve ambulanta VET BM

* 5-10% popust na

izdelke Dog Design

* 10% popust na storitve Veterinarska bolnica Brežice.

* 20% popust na

nakit IrisBloom

Vas zanima še kaj? Bi se radi vpisali na katerega od tečajev?

Pokličite nas ali izpolnite spodnji obrazec.

* 10% popust na

nakup ATOM Krško

* 10% popust na knjige

PSI-in-MUCI-hiatrične svetovalnice

10% popust na nakup v

trgovinah ZOO Slonček

* Darilca trgovine

Mr.Pet

*10% popust pri Pasji pekarni Tačka, Sevnica

* Izvodi revije

Kužek

* 5-10% popust na nakup v spletni trgovini za pse www.doki.si